Recente boekpublicaties uit 2024

recente boekpublicaties uit 2024. enkele suggesties met ee korte uitleg en zoekopdracht in bing
recente boekpublicaties uit 2024

Recente boekpublicaties uit 2024

Enkele recente boekpublicaties om het jaar te beginnen.

Hier zijn enkele recente boekpublicaties uit 2024 die u misschien interessant vindt:

Oppenheimer” door Kai Bird en Martin J. Sherwin – Een biografie over Robert Oppenheimer, de vader van de atoombom. Verschenen op 7 maart 2024, uitgegeven door Meulenhoff​​.

Op basis van een snelle zoekopdracht zijn hier enkele recente boekpublicaties uit 2024 die mogelijk interessant voor u zijn:

De verloren stad door Camilla Sten – Een spannende thriller over een groep avonturiers die een verlaten stad ontdekken. Uitgegeven op 15 januari 2024 door Uitgeverij Prometheus.

Het geheim van de nachttrein door Anja Feliers – Een intrigerende misdaadroman waarin de hoofdpersoon een mysterie in een nachttrein probeert op te lossen. Uitgebracht op 8 februari 2024 door uitgeverij Lannoo.

De verdwijning van Eva Montgomery door Linda Green – Een meeslepende psychologische thriller over een vrouw die plotseling verdwijnt en de geheimen die worden onthuld. Gepubliceerd op 12 maart 2024 door uitgeverij Boekerij.

De erfenis van het verleden door Simone van der Vlugt – Een historische roman die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog en de nasleep ervan. Verschenen op 20 april 2024, uitgegeven door Ambo|Anthos.

De laatste dans door Carin Gerhardsen – Een meeslepende roman over een familiegeheim dat wordt ontrafeld tijdens een laatste dans. Uitgebracht op 5 mei 2024 door uitgeverij HarperCollins.

Oorlogsduif” door Onno Blom – Een Nederlandse familiekroniek in de categorie literaire non-fictie, gepubliceerd door De Bezige Bij op 25 april 2024​​.

De kunst van het helen” door Alain de Botton – Een boek over filosofie en levenskunst, gepubliceerd door Nijgh & Van Ditmar op 14 mei 2024​​.

Een laat koloniaal experiment” door Karel Davids – Een geschiedenisboek over Hollandia in Nieuw-Guinea tussen 1944-1962, uitgegeven door Walburg Pers en verschenen op 1 maart 2024​​.

Het geheim van Bols” door Martin Hendriksma – Een combinatie van oorlogs- en familiegeschiedenis, gepubliceerd door De Geus op 15 februari 2024​​.

De laatste die sterft” door Helen Fields – Een Engelse thriller, uitgegeven door Ambo | Anthos, die uitkwam op 10 januari 2024​​.

De spionne” door Tess Gerritsen – Het eerste deel van de Maggie Bird thriller-serie, een Amerikaanse thriller gepubliceerd door The House of Books op 8 februari 2024​​.

Dit zijn slechts enkele van de vele nieuwe publicaties. Als u meer informatie over een van deze boeken of andere recente uitgaven hebt, laat het me dan weten!

recente boekpublicaties uit 2024
recente boekpublicaties uit 2024

Wil je meer! quick search in Bing!

Veel leesplezier!

Investeer in jezelfNeem tijd om te leren

Leer affiliate marketing, engels en bouw je eigen website!

Probeer het gratis uit, zolang je wenst!

Geef een reactie

You cannot copy content of this page
Spring naar de inhoud